Så blev det nemlig hverdag…

indkøbSå blev det for alvor hverdag, med baby i vuggestuen og travlt på kontoret (juhuuu, så mange spændende opgaver… nå men mere om det i et andet indlæg!) Heldigvis er Mikkel ramt af lockouten, hvilket gør at det er nemmere for mig at nå det hele. (Tror nu ellers Mikkel er godt træt af lockouten.)

Nå men tid er jo en flygtig satan, og FYI der kommer ikke mere af den efter baby og selvom kiwibirds har kontor lige overfor en giant REMA1000, ja så orker jeg sgu bare ikke at spilde tiden i en kø efter arbejde – de få gange jeg skal handle ind. (Er så heldig at have uddelegeret denne på husholdnings-projektplanen .)

Vi har tidligere fået både madretter, grøntsager og andet leveret – og har faktisk også for lang tiden siden prøvet at få dagligvarer leveret fra nemlig.com. Og så ved jeg faktisk ikke helt hvorfor vi kom væk fra det? Vi blev vist mega madsnob agtige og handlede kun i IRMA. Men det er der så ikke råd til længere.

Og nu med baby som nu skal indtænkes i al logistik – er shopping på nettet jo bare verdens bedste idé. Og så har jeg lige luret at nemlig.com har fået en APP – og hvis der er noget jeg er sucker for så er det APP’s, og samtidig har de fået ret mange gode leverandører i hus, bl.a. Slagter Lund og Løgismose. Så nu får IRMA altså kamp til stregen.

Så må teste det næste gang vi skal handle ind. Og så skal jeg nok lige keep you posted:-)

(Må også teste Skagenfood, de bringer luksus fiskeretter ud – hvor nice er det lige? … gid jeg havde råd til det hele…)

Nemlig.com har sådan en madindkøber-type oversigt som er meget sigende om hvorfor Mikkel ikke synes jeg skal handle, han er vist træt af at jeg kommer hjem med spotvarer til haven og glemmer mælken. Er totalt livsnyder og køber alle de ting der ser lækre ud (inklusive nips) hvorimod Mikkel er den sejeste tilbudsjæger og kigger efter de gode råvarer samtidig. Her kan jeg jo så nævne en anden yndlings APP, ’Min Tilbudsavis’ – hvor man får samlet overblik over alle tilbudsaviser.

(Note…tror faktisk også jeg taber mig af det der nethandel, fordi efter at REMA har fået bland selv slik oppe ved kassen – så er det altså rimeligt kritisk at undgå at snolde når man nu står i den der dumme kø…) indkøbstyper

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s